top of page

PSZICHODRÁMA EGYÉNI TERÁPIÁS ALKALMAZÁSA

Dr. Reinhard Krüger, pszichodráma-pszichoterapeuta, kiképző és szupervizor, vezetésével pszichodráma curriculum évente kétszer.
 
A Magyar Pszichodráma Egyesület,
az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Tündérhegyi Pszichoszomatikus és Pszichoterápiás-rehabilitációs Osztálya,
a Semmelweis Egyetem Mentálhigiénés Intézete, valamint az
Edenkoben/Überlingen Moreno pszichodráma, szociometria, csoport-pszichoterápiás Intézet Kft. szervezésében.

A képzéseken a pszichodráma technikák általános elmélet háttere, egyéni terápiás alkalmazása gyakorlati példákkal, szupervízióval illetve az egyes technikák speciális elmélete zavarspecifikus alkalmazással és szupervízióval.

 

A továbbképzéseket a Edenkoben/Überlingen  Moreno pszichodráma, szociometria, csoport-pszichoterápiás Intézet Kft. (Moreno Institut für Psychodrama, Soziometrie und Gruppenpsychotherapie GmbH Edenkoben/Überlingen) valamint a Magyar Pszichodráma Egyesület a képzés végén saját curriculumként ismeri el, és erről a résztvevőknek részvételi igazolást ad.

 

A továbbképzéseket a Magyar Pszichodráma Egyesület elismeri „Klinikai workshopként” 10  kreditpont ill. szabadon választható workshopként 20 órában. Egy képzésben lévő hallgató az egész képzése során az óraszámának megfelelő, de maximum 30 kreditpontot számíthat be (több mint 30 órán való részvétel esetén is).

 

A Magyar Pszichodráma Egyesület az OFTEX rendszerben (CME-rendszer orvosok, pszichológusok és pszichoterapeuták számára) akkreditálja.

 

A képzés német nyelvű, magyar tolmácsolással.

 

A jelentkezés feltételei:

  • Pszichodráma vezető, pszichodráma pszichoterapeuta cím vagy felső fokú pszichodráma képzésben való részvétel.

  • Pszichoterapeuta cím vagy pszichoterapeuta képzésben való részvétel.

  • Egyéni terápiák vezetése.

 

Érdeklődni lehet:   Dr. Perczel Erika perczel@percy.hu

bottom of page