top of page

Tündérhegyi Pszichodráma Klinikai Workshopok

Egy moduláris workshop sorozat, ami a pszichodramatisták, illetve a pszichodráma módszere iránt érdeklődök szakmailag megalapozott – analitikusan orientált – klinikai ismereteinek bővítését célozza meg.

A workshopok során a résztvevők – a tapasztalati tanuláson túl – elméleti ismeretekben is részesülnek, amelyhez esetenként képzési anyagok is társulnak. Az alkalmak tehát strukturáltak annak érdekében, hogy mind az elmélet, mind a gyakorlat helyet kaphasson bennük. A workshopokat minden esetben kiképző pszichodráma pszichoterapeuták részvételével szervezzük, így azok mind a pszichodráma vezető, mind a pszichodráma pszichoterapeuta képzésbe beszámíthatóak 10 kreditpont értékben, és klinikai workshopnak minősülnek.

Az aktuálisan meghirdetett workshopok listájáról, valamint azok felépítéséről a Meghirdetett workshopok alatt tájékozódhatnak. A workshop sorozatnak vannak állandó és opcionális témái, amik folyamatos szerkesztés és korszerűsítés alatt állnak. Állandó témáinkat itt tekintheti meg.

A jelentkezőknek több lehetőségük is van ismereteik elmélyítésére:

  • van mód egy workshopon való részvételre, hiszen azok önállóak, magukban megállnak;

  • van mód több workshopra való egyidejű jelentkezésre, ami módosítja a részvétel költségét,

  • és természetesen van mód a teljes workshop sorozatban való részvételre.

A képzések helyszíne: 1121 Budapest, Szanatórium u. 19.

A képzések időpontja az egyes meghirdetett workshopok alatt található.

A képzések időkerete: 9.00 – 18.00. Az egyes konkrét workshopok időbeosztása eltérhet. Feltétlenül ellenőrizze a „Meghirdetett workshopok” címszó alatt! A workshopok egységesen 10 óraként számíthatóak be a pszichodráma képzésbe.

A jelentkezés módja: jelentkezni az alábbi linken elérhető űrlap kitöltésével lehet: https://goo.gl/forms/YSt1BBSnuPtfFp1H3

 

A workshop sorozat Facebook-oldala: https://www.facebook.com/T%C3%BCnd%C3%A9rhegyi-Pszichodr%C3%A1ma-Klinikai-Workshopok-562004907506204/

Az workshop sorozat részletes leírása itt érhető el.

További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a rubovszky.rubovszky.tanacsado@gmail.com e-mail címen!

MEGHIRDETETT WORKSHOPOK: 

Letölthető információs anyagok:                             és

bottom of page