top of page

Áttétel fókuszú pszichoterápia, TFP

a család- és serdülő terápiában

Workshopot hirdetünk a barcelonai La Fundacion Orienta (LFO) munkatársainak vezetésével 2019. október 25-26-án a TFP-Budapest munkacsoport szervezésében.

Az LFO egy gyermek- és serdülőterápiás központ, ahol többféle elméleti és terápiás megközelítést alkalmaznak.
Ezek között kiemelt helyen szerepel az Áttétel Fókuszú Pszichoterápia (TFP), amelyet Otto Kernberg és munkatársai dolgoztak ki.
A személyiségzavarral küzdő serdülők terápiájában egyéni ülések mellett a családterápia is fontos szerepet tölt be.

A workshopra olyan klinikai szakembereket várunk, akik kamaszokkal vagy családokkal dolgoznak; a TFP előzetes ismerete nem szükséges a részvételhez. A téma klinikai jellege miatt pszichoterápiás képzettségű, vagy ebben az irányban képződő szakemberek jelentkezését tudjuk fogadni.

A workshop interaktív jellegű; az LFO munkatársai saját munkájuk szerepjátékkal és videófelvétellel történő bemutatása mellett azt várják, hogy a résztvevők is osszák meg tapasztalataikat, nehézségeiket. 
Ezek megbeszélésén keresztül lehet elmélyíteni módszerük megértését.

A workshop spanyol nyelven, tolmácsolással fog zajlani.

Tekintettel arra, hogy az intenzív munka érdekében a workshop egy része során a résztvevők kiscsoportokban dolgoznak, korlátozott számú jelentkezőt tudunk fogadni. Emiatt a résztvevőket jelentkezési sorrendben regisztráljuk, amiről e-mailben visszajelzést küldünk.
A jelentkezés a részvételi díj befizetésekor válik teljessé, ennek esedékességéről is e-mailben tájékoztatjuk a résztvevőket.

A részvételi díj 45 000 Ft.


Helyszín: OORI Tündérhegyi Pszichoterápiás Osztály

Jelentkezés a következő email-címen: budapest.tfp@gmail.com

Üdvözlettel, a szervezők:
Csáky-Pallavicini Krisztina, Kádár Kata, Kertész Katinka, Milák Piroska

bottom of page